A gyógyászati segédeszköz gyártó és forgalmazó egészségügyi szolgáltatók országos szervezete, a Forgalmazók az Egészségért Szövetség (FESZ) 2021. szeptember 24-26. között Kecskeméten rendezi meg XX. Országos Szakmai Kongresszusát, melynek címe,

Emberöltő a betegek szolgálatában

Rendezvényünk programját két téma köré csoportosítottuk. A megnyitót követően, a terveink szerint, az Egészségpolitika Szekcióban az EMMI egészségügyi, szociális és fejlesztéspolitikai államtitkárságai, az EGINOK Kft, valamint a Magyar Egészség-gazdaságtani Társaság képviselői tájékoztatják a résztvevőket a területek aktuális döntéseiről és a tervezett intézkedésekről.  A támogatással igénybe vehető eszközök finanszírozási rendszerét évek óta feszíti az árindexálás elmaradása. A megkövesedett támogatási lista gyártási, forgalmazási költségektől elmaradó közfinanszírozott árainak hatásait péntek délután, kerekasztal beszélgetésen vitatják meg a forgalmazó szakmai szervezetek, az orvos szakma és a betegszervezetek vezetői.

A Kongresszus 2. napján az Nemzeti Népegészségügyi Központ, az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér és az OGYEI Orvostechnikai Főosztályának munkatársai tartanak előadásokat a segédeszköz ellátás aktuális szabályozásáról. A kongresszus az innovatív gyógyászati eszközök bemutatásával zárul.

A korábbi évekhez hasonlóan a kongresszus programja pontszerző továbbképzésként akkreditált. A továbbképzés a  felnőtt ápolás és gondozás ● gyermek ápolás és gondozás ● általános és elektrofiziológiai asszisztencia ● gyógyszertári ellátás ● mozgás és fizioterápia ● és a rehabilitáció szakmacsoportok szakdolgozói részére pontszerző.

A továbbképzés nyilvántartási száma SZTK-A-50019/2020; pontértéke 16 pont.

A Forgalmazók az Egészségért Szövetség gyártó, importőr és nagykereskedő tagvállalatai a rendezvényterem melletti kiállítói területen mutatják be a Magyarországon beszerezhető gyógyászati és ápolási segédeszközöket, termék újdonságokat. Több kiállító partner akciós árakat biztosít a FESZ Kongresszusán történő rendelésekre. 

Színvonalas szakmai programmal, professzionális előadókkal, kedvező kiállítói ajánlatokkal várjuk rendezvényünkön.

                                                                                                                          Dr. Margitai Barnabás

                                                                                                                                            elnök

Jelentkezés és regisztráció az alábbi elérhetőségeken:

Regisztráció                   Kiállítói regisztráció                  Program

Kérdés esetén forduljanak bizalommal a Forgalmazók az Egészségért Szövetség munkatársaihoz az alábbi elérhetőségeken:

Telefon: +36 1 428 0747; E-mail: forgalmazok@gyogyasz.hu