A gyógyászati segédeszköz gyártó és forgalmazó egészségügyi szolgáltatók országos szervezete, a Forgalmazók az Egészségért Szövetség /FESZ/ 2023. szeptember 29-30-án, Kecskeméten rendezi XXII. Országos Szakmai Kongresszusát, melynek címe,

Gyógyászati segédeszköz ellátás, híd az egészségügyi és a szociális ellátás között

Az Egészségpolitika Szekcióban a Belügyminisztérium Egészségügyi Államtitkársága, a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő, az Országos Kórházi Főigazgatóság, valamint a Nemzeti Népegészségügyi Központ képviselőit kértük fel, tájékoztassák a résztvevőket a terület aktuális döntéseiről és tervezett intézkedésekről.  A Szociális Ellátás Szekcióban az egészségügyi rendszer átalakítása keretében átalakuló ügyleti, védőnői rendszer, valamint a szociális tárcához kerülő krónikus ágyakon ellátottak ápolási feladatait ismertető előadásokat szerveztünk.  

A Szakmai Programban a segédeszközök típusait, innovatív segédeszközöket, a prevenció és rehabilitáció területén használt távdiagnosztikai eszközöket ismertető előadásokat, az EPR rendelet hatálya alá eső termékek és adózási szabályokat ismertető előadást követően a márkaépítés eszközeit és lehetőségeit bemutató tréninget szervezünk.

 A kongresszus programja szakdolgozói továbbképzésként akkreditált. Nyílvántartási száma: SZTK-A-38128/2023, pontértéke: 13 pont. A továbbképzés az ápolók, általános és elektrofiziológiai asszisztencia, gyógyszertári ellátás, mozgás és fizioterápia és a rehabilitáció szakmacsoportok részére pontszerző.

A Forgalmazók az Egészségért Szövetség gyártó, importőr és nagykereskedő tagvállalatai kiállítóként is támogatják a rendezvényt és kedvezményes ajánlatokkal várják partnereiket.

FAKULTATÍV, SZABADIDŐS PROGRAMOK:

A rendezvény helyszíne Granada Konferencia, Wellness és Sport Hotel (6000 Kecskemét Harmónia u.  23.) remek lehetőséget nyújt a kikapcsolódásra. Wellness medence és szauna várja a vendégeket, a térség turisztikai látványosságai lehetőséget nyújtanak az aktív kikapcsolódásra is.  

Péntek este a Jakabszállási Magyarkertbe panorámabusszal szállítjuk kirándulni és vacsorázni a vendégeinket, szombaton a gálavacsora alatt Pintácsi Viki, utána profi DJ gondoskodik a megfelelő hangulatról éjszakába nyúlóan.

Reméljük, az összeállított program felkelti az érdeklődést és a résztvevők elégedettségét.

 Találkozunk 2023. szeptember 29-én Kecskeméten!

                                                                                                                     Dr. Margitai Barnabás elnök

A jelentkezési határidő 2023.09.22-én lejárt!

Regisztráció             Kiállítói regisztráció           Program

 

Kérdés esetén forduljanak bizalommal a Forgalmazók az Egészségért Szövetség munkatársaihoz az alábbi elérhetőségeken:

Telefon: +36 1 428 0747; E-mail: forgalmazok@gyogyasz.hu