A gyógyászati segédeszköz gyártó és forgalmazó egészségügyi szolgáltatók országos szervezete, a Forgalmazók az Egészségért Szövetség (FESZ) 2022. szeptember 23-25. között Gárdonyban a Velencei tó mellett rendezi meg XXI. Országos Szakmai Kongresszusát, melynek címe,

FESZ 2022 – Hypertonia – Stroke – GYSE

Rendezvényünk szakmai programján olyan időszerű és kiemelten fontos témákról hallhatnak az érdeklődők, mint a szívérrendszeri megbetegedések, a stroke, a cukorbetegség,  a magas vérnyomás és a stressz összefüggései és a folyamatos vércukorszint ellenőrző (CGM) rendszerek.

A Kongresszuson részt vesznek az egészségügyi igazgatás vezetői és a felügyeleti szervek képviselői, akik a fejlesztési célokról, lehetőségekről, az idei és a jövő évben várható változásokról tájékoztatják a résztvevőket.

A kongresszus szakdolgozói továbbképzésként akkreditált. Ápolók, általános és elektrofiziológiai asszisztencia, gyógyszertári ellátás, mozgás és fizioterápia és a rehabilitáció szakterületen dolgozó szakemberek 17 továbbképzési pontot szereznek az SZTK-A-39396/2022 számú továbbképzésen.

A Forgalmazók az Egészségért Szövetség gyártó, importőr és nagykereskedő tagvállalatai kiállítóként is támogatják a rendezvényt és kedvezményes ajánlatokkal várják partnereiket.

FAKULTATÍV, SZABADIDŐS PROGRAMOK:

A rendezvény helyszíne a Vital Hotel Nautis (2483 Gárdony, Holdfény sétány. 9.) remek lehetőséget nyújt kikapcsolódásra, wellnessre, többféle medence és szauna várja a vendégeket. A környezet és a Velencei tó turisztikai látványosságai lehetőséget nyújtanak az aktív kikapcsolódásra is.  

Péntek este zenés hajókirándulást szervezünk, a jelentkezéseket érkezési sorrendben fogadjuk, a hajó 60 fős kapacitásáig.  A szállodát választók részére (és akik nem férnek fel a hajóra) estébe nyúlóan élvezhetik a wellnesst és a szálloda bowling pályáját. A bowling pálya melletti bárban a szálloda szolgálja ki a vendégeket, saját készletek fogyasztása nem engedélyezett!

A szombati gálavacsora alatt bűvészműsorral szórakoztatjuk vendégeinket, utána profi DJ, fény és hangtechnika fog gondoskodni a megfelelő hangulatról éjszakába nyúlóan. A FESZ elnökségi határozata alapján cégenként  kettő főnél több jelentkező esetén minden harmadik vendég 50% kedvezményt kap a Gálavacsora részvételi díjából. 

Vasárnap Szauna Szeánszot szervezünk 10-13 óra között. A szünetekben hűsítővel, gyümölccsel. A wellness program résztvevői plusz díjazás ellenében 16 óráig használhatják a szállodai szobát.

Reméljük, az összeállított program felkelti a FESZ tagjainak érdeklődést, a résztvevők elégedettségét szolgálva.

 

Találkozunk 2022. szeptember 23-án Gárdonyban!

 

                                                                                                                     Dr. Margitai Barnabás elnök

 

Regisztráció             Kiállítói regisztráció           Program

Kérdés esetén forduljanak bizalommal a Forgalmazók az Egészségért Szövetség munkatársaihoz az alábbi elérhetőségeken:

Telefon: +36 1 428 0747; E-mail: forgalmazok@gyogyasz.hu