Tisztelt Érdeklődő, Jelentkező!

A letöltött jelentkezési lap visszaküldése után a FORGALMAZÓK AZ EGÉSZSÉGÉRT SZÖVETSÉG elnöksége illetve tagsága dönt a tagfelvételéről  az  Alapszabály Belépési nyilatkozat 2021 és az ETIKAI-KÓDEX innen,  tölthető le.

A Forgalmazók az Egészségért Szövetség költségvetésére jelentős terheket rótt a közgyűlések postai levélben történő összehívása. A Szövetség 2010. június 10-i közgyűlési határozatával elfogadta a Forgalmazók a Szövetségért módosított Alapszabályát, amely lehetővé teszi a meghívók elektronikus kiküldését is. A költségcsökkentés feltétele, hogy a módosított alapszabály 6.1.2 pontja szerinti nyilatkozatokat a Szövetség tagjai visszaküldjék.

A forgalmazott termékcsoportokkal, az üzletekkel és a munkavállalók szakképesítésével kapcsolatos adatok bekérésével a következő a célunk:

  • A tagtársainkról szerzett, termékcsoportok forgalmazására vonatkozó információk alapján újragondolhatjuk a létrehozott, de még csak részben működő szekciók kialakítását. A szekciók kialakításának és aktív működésének célja, hogy érdekképviseleti tevékenységünk során az egyes szakterületek speciális szempontjait, problémáit is megfelelően képviselni tudjuk.
  • A jövőben kialakítható lenne egy olyan online nyilvántartás, amelynek segítségével a gyógyászati segédeszközt kereső érdeklődő könnyebben eljuthat a hozzá legközelebb eső forgalmazó üzlethez. A nyilvántartás működhetne a Szövetség weboldalán, vagy akár a SEJK-en (az OEP internetes segédeszköz jegyzéke) belül vagy ahhoz kapcsolódóan.
  • Telefonon is számos segédeszközöket kereső érdeklődő keresi meg a szövetséget. A megválaszolt kérdőívek alapján elkészült adatbázissal szövetségünk nagyobb eredménnyel tudja az érdeklődőket a megfelelő forgalmazókhoz irányítani.
  • Az egészségügyi szakdolgozók EEKH-nál nyilvántartott „működési regisztrációja” megújításához szükséges kreditpontos oktatást – esetleg vizsgáztatást – minél több szakmaterületen kívánjuk a FESZ keretében megvalósítani. Ehhez az igények felmérésére és a tagok illetve munkavállalók képzettségének megismerésére van szükségünk. Amennyiben a munkavállalókra vonatkozó adatokat nem kívánjátok közölni, elegendő a szakképzettséget és a lejárat évét illetve a képzési igény darabszámát feltüntetni. (pl.: GYSE forgalmazó 4db 2012, ortopédiai műszerész 3db 2013, fűzőkészítő-kötszerész 1db 2015)

A fentiekhez információra van szükségünk! Kérjük, töltse ki a nyilatkozatot és a kérdőívet ezzel segítve a Szövetség munkáját. A kitöltött nyilatkozatot és kérdőívet a 1/428-0748 faxszámra vagy a
forgalmazok@gyogyasz.hu
e-mail címre kérjük visszaküldeni.

Üdvözlettel:

FESZ elnöksége